Blog ervaringen - acteur of producent?
Ervaringen

Acteur of Producent?

Hoi ik ben Luuk, 25 jaar en woonachtig in Amsterdam. Het leek mij altijd erg leuk om acteur te worden en heb hier ook veel moeite voor gedaan. Echter ging het bij mij niet echt vlekkeloos. Ik heb veel workshops en lessen gevolgd. Ook heb ik me ingeschreven bij de toneelschool, maar ik werd helaas niet aangenomen. Daarom ben ik zelf doorgegaan met het volgen van acteerlessen en diverse cursussen om me verder te ontwikkelen. Ik merkte al gauw dat ik er minder plezier in kreeg. De mensen van de toneelschool kregen vaak voorrang en daar was ik een beetje klaar mee. Daarom besloot ik me in te schrijven bij de filmacademie. Ik ben erg creatief en ik wilde me toch bezig houden in de film industrie, echter niet als acteur maar als producent.

Filmindustrie

Nu ben ik al een tijdje bezig met films maken en het bevalt me erg goed. Ik focus me ook op acteurs die veel acteerlessen en workshops volgen zodat zij ook een kans krijgen. Het zijn tot nu toe nog kleine documentaires maar ik ben van plan een echte film te maken. Hiervoor heb ik flink wat geld nodig en daarom heb ik naast mijn baan als filmproducent een andere baan zodat ik geld kan sparen.

De filmindustrie is best lastig en je moet jezelf echt bewijzen. Ik merk dat mijn passie echt bij het produceren van films en series ligt want je kan alles zelf inrichten en daar houd ik echt van. Het heft in eigen handen nemen past echt bij mij. Ik ben me nu dus nog zeker verder aan het ontwikkelen als filmproducent en ik jullie horen nog van mij! Mocht je dus nog op zoek zijn naar een rol in een documentaire die ik ga maken? Dan kan je me altijd contacten via het contactformulier onder aan de pagina.