Blog ervaringen Nederlandse films
Ervaringen

Hoe ik terecht kwam in bekende Nederlandse films

Hoi ik ben Eva, 23 jaar en woonachtig in Duiven. Van jongs af aan wilde ik graag leren acteren daarom deed ik ook mee met school musicals. Daarna had ik me ook ingeschreven bij de theaterschool. Hier heb ik veel kleine rollen gehad waardoor ik besefte dat acteren echt bij mij past. Daarna ben ik begonnen op de acteerschool van Amsterdam. Hier heb ik heel veel vrienden ontmoet en ben ik er echt achter gekomen dat ik dit graag wil doen.

Het leven van een actrice gaat niet altijd over rozengeur en maneschijn. Je moet namelijk super hard werken om audities te krijgen en ook daadwerkelijk de rol. Heel veel mensen doen auditie maar alleen 1 kandidaat kan de rol krijgen natuurlijk. Je krijgt dus te maken met veel tegenslagen maar het is belangrijk dat je door blijft gaan als dit echt je passie is. Blijf gemotiveerd en professioneel want dan kom je er wel.

Ik raad je dan ook aan om veel rollen aan te nemen. In het begin is het namelijk best uniek als je de rol krijgt. Dus ook al ligt de rol je niet helemaal, je kan wel weer extra ervaring op doen en wie weet wordt jij wel ontdekt. Ik speel nu in de Nederlandse films en dat vind ik erg leuk. Ik heb veel auditie gedaan en veel rollen gekregen echter heeft het me veel moeite gekost om in de bekende Nederlandse films te spelen. Ook ben ik erg gemotiveerd om in het buitenland in films te spelen. Ik heb daarom ook Engelse les genomen zodat ik vloeiend Engels kan spreken en kan proberen door te breken in het buitenland.